Instant People biedt voor iedere job uitkomst.

Instant People uitzendbureau is specialist in het leveren van goed getraind en flexibel personeel. Door middel van gerichte trainingen bereiden wij ons personeel zo goed mogelijk voor, wat de opdracht ook is. Bij Instant People staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Voor een grote groep midden- en kleinbedrijven in ons land biedt Instant People de uitzonderlijke mogelijkheid goed te opereren in drukkere periodes waarbij tijdelijke extra mankrachten de beste uitkomst bieden. En dit tegen zeer scherpe tarieven.

Flexibel

Instant People denkt graag met u mee, wij begrijpen dat ondernemen soms stressvolle situaties met zich meebrengt en dat er regelmatig op het laatste moment iets geregeld moet worden. Voor eenvoudige, moeilijke, vroege of late klussen staan wij altijd voor u klaar.

Betrouwbaar

Instant People hecht grote waarde aan betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak en wij komen graag onze afspraken na. Van het op tijd komen tot het in de puntjes uitvoeren van onze job met en een gemotiveerde en meedenkende houding.

Prijs/Kwaliteit

Instant People hecht veel waarde aan kwaliteit en wij zijn elke dag bezig om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Na elke klus werken wij met een feedbackformulier om de tevredenheid en eventuele verbeterpunten aan het licht te stellen. Onze tarieven zijn zeer acceptabel te noemen in de huidige markt.

Service

Instant People denkt graag met u mee. Vanaf het eerste contactmoment tot de uitvoering op de werkvloer proberen wij samen met u tot het beste resultaat te komen. Net dat stapje extra zetten, wij doen het graag. 

Meer weten? Neem direct contact met ons op:

t: +31(0)70 205 05 47
e: info@instantpeople.nl
Contactformulier